Comunicat de presă 01/12/2015

Noua Republică: Onorăm astăzi memoria celor care au contribuit la construcția acestui popor

poza01122015

 

Președintele partidului Noua Republică, Alin Ioan Bota, a declarat astăzi, 1 decembrie 2015, că românii trebuie să redescopere curajul de a lupta pentru o Românie puternică și unită.

Declarația a fost făcută în cadrul ceremoniei din Parcul Carol I, București, acolo unde o delegație a partidului de depus o coroană de flori la Mormântul Ostașului Necunoscut.

„Avem astăzi un reper istoric, ne apropiem de împlinirea a 100 de ani de la Marea Unire și cred că înțelegem tot mai bine valoarea independenței și a unității. Datoria noastră este să păstrăm și să fructificăm pentru copiii noștri ceea ce am primit în dar de la generațiile care și-au pierdut viața pe câmpul de luptă. Ne-am plecat capetele în fața eroilor necunoscuți, dar această atitudine de respect pentru trecut și viitor trebuie să ne caracterizeze în fiecare zi, nu doar în cea de sărbătoare”, a declarat Alin Ioan Bota.

Tot cu această ocazie, reprezentanții partidului Noua Republică au transmis un mesaj de felicitare tuturor românilor.

„Sărbătoarea de astăzi este a noastră, a fiecărui cetățean, dar și a României istorice. Gândiți-vă la modul în care puteți onora astăzi memoria celor care au contribuit la construcția acestui popor. Asumați-vă o viziune comună de unitate, maturizare și curaj pentru acțiunile de fiecare zi. Marea unire ne obligă și pe noi, politicienii, să acționăm cu responsabilitate și înțelepciune, în beneficiul tuturor românilor. Noua Republică își ia acest angajament. La mulți ani, dragi români, la mulți ani, România!”, a încheiat Doru Oprea, reprezentant partidului în relația cu AECR.

Partidul Noua Republică

1 decembrie 2015

Comments are closed.